![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Válassza szét a tojásokat.
A tojásfehérjét egy csipetnyi sóval verje kemény habbá és elsősorban tegye félre.
A teljes kiörlésű tönkölybúza lisztet szórja egy nagy tálba, adja hozzá a sütőport és keverje össze.
Egy második tálban a tojássárgáját mézzel verje világos habbá és öntse a lisztes keverékhez. Alaposan keverje össze.
Adjon hozzá tejet és olajat és alaposan keverje össze.
Kanalanként adja hozzá a tojáshabot és óvatosan forgassa a tésztába.
A tésztát öntse egy gondosan kizsírozott bárányformába.
Az előmelegített sütőbe süsse 175°C-on kb. 55 percig.
*Mi egy kb. 28 cm hosszú kerámia bárányformát használtunk fedéllel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy!!
Automatikus fordítás
kiváló somurobila som 3 ❤️
Automatikus fordítás