KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 118 kcal
  • 3 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 15 g szénhidrát

Összetevők

25 adag

Elkészítés

1

Válassza szét a tojásokat.

2

A tojásfehérjét egy csipetnyi sóval verje kemény habbá és elsősorban tegye félre.

3

A teljes kiörlésű tönkölybúza lisztet szórja egy nagy tálba, adja hozzá a sütőport és keverje össze.

4

Egy második tálban a tojássárgáját mézzel verje világos habbá és öntse a lisztes keverékhez. Alaposan keverje össze.

5

Adjon hozzá tejet és olajat és alaposan keverje össze.

6

Kanalanként adja hozzá a tojáshabot és óvatosan forgassa a tésztába.

7

A tésztát öntse egy gondosan kizsírozott bárányformába.

8

Az előmelegített sütőbe süsse 175°C-on kb. 55 percig.

9

*Mi egy kb. 28 cm hosszú kerámia bárányformát használtunk fedéllel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Maťka Červená
18. április 2022

kiváló somurobila som 3 ❤️

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1271755
Mísa Pučelíková
18. április 2022

Nagyon jó bárány. Kettőt sütöttem.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Maria Zarycka
16. április 2022

Nagyon finom 😍

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

Értékelések_1327117
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit