KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 102 kcal
  • 10 g fehérje
  • 2 g zsír
  • 11 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

8 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Melegítse a sütőt 100 °C-ra.

2

Készítsen elő gőzöléshez 2 edényt (egy nagyobbat és egy kisebbet) vagy egy fazekat és egy jénait.

3

A nagyobb edénybe öntsön egy kis vizet – épp csak annyit, hogy a víz szintje ne érje el a kisebb edény alját. Forralja fel a vizet a fazékban, majd állítsa közepesre a lángot.

4

Majd tegye a nagyobb edénybe a kisebbet (vagy jénait), tegye bele a fehérjéket és kezdje el keverni, majd folyamatos kevergetés mellett tegye fokozatosan a tojásfehérjébe az erithritolt, az ecetet és a vanília kivonatot.

5

5–7 percig keverje, hogy szilárd, fényes hab keletkezzen: Ha kihúzza belőle a kézi habverőt, megdermedve ott kellene hogy maradjon a habban a hegye.

6

Bélelje ki a sütőformát sütőpapírral, tegye bele a felvert habot, és simítsa el kb. 30 cm átmérőjű körré.

7

Tegye a sütőformát az előmelegített sütőbe, és hagyja a habot száradni 1,5–2 órán át 100 °C-on. Majd zárja el a sütőt (de ne nyissa ki!) és hagyja a habot a zárt sütőben teljesen kihűlni – ez több órát jelent, de másnapig is bent hagyhatja.

8

Onnan tudja, hogy kész a torta törzse, hogy ha hozzáér, a teteje teljesen száraz lesz és nem tapad az ujjához.

9

Tálalás előtt készítse el a krémet.

10

Egy tálkában keverje össze a túrót és a mézet, vágja szét a vaníliarudat, egy kés hegyével kaparja ki a ½ vaníliarúdból a magokat, és keverje a túrókeverékbe.

11

A kész krémet kanállal tegye a kihűlt torta törzsének közepére, díszítse eperrel és szeletelt pisztáciával.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Johny Jose B
09. április 2023

3 óra után nem akar megszilárdulni, van valakinek ötlete?

Automatikus fordítás

Janina Ż-Szeląg
23. augusztus 2022

menő

Automatikus fordítás

Julia Staud
11. április 2022

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit