KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 338 kcal
  • 4 g fehérje
  • 30 g zsír
  • 13 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 darab

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A zselatin szeleteket áztassa be egy kis vízbe 10 percre.

2

Melegítse meg kókusztejet közepes lángon kis lábaskában (nem szabad felforralni!).

3

Tegye bele a zselatin szeleteket, a vanília kivonatot, a kókuszreszeléket és 2 evőkanál mézet.

4

Állandó kevergetés mellett addig főzze, amíg összeáll (kb. 5 perc).

5

A kész keveréket arányosan öntse 4 bögrébe, majd tegye a hűtőbe, lehetőleg egész éjszakára.

6

A panna cottát friss gyümölccsel vagy házi lekvárral tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

agataszczesnaoppl
30. május 2024

Az év bármely szakában - finom! Imádom 🩷

Automatikus fordítás

Értékelések_1485533
Lucie Balada
27. június 2023

Egy nagyon egyszerű recept a maradék kókusztej felhasználására. Hozzáadtam a szokásos krém többi részét is. A megadott mennyiséghez elég 2 szelet zselatin, de az általános eljárás az, hogy a zselatint nem forraljuk fel, csak egy kb 70 fokos folyadékhoz adjuk, pár percig keverjük, és feloldódik.

Automatikus fordítás

Jiří1985
26. március 2023

Köszi a receptet, cuki! Csak négy szelet zselatint kellett beletenni kettő helyett.

Automatikus fordítás

Értékelések_1396025
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit