KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 443 kcal
  • 24 g fehérje
  • 19 g zsír
  • 42 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

A palacsintatészta valamennyi hozzávalóját turmixban, vagy egy nagyobb tálban, keverje össze.

2

A keserű csokoládét gőz fölött vagy mikrohullámú sütőben olvassza fel.

3

Egy tálkában keverje össze a túrót, és a mézet, majd kézi habverővel lasssan keverje hozzá az olvasztott csokoládét. A krémet tegye egy időre a hűtőbe.

4

Készítse elő a palacsintatésztát, és egy kisméretű tapadásmentes palacsintasütőt. A sütőt tartsa közepes lángon, és az előkészített tésztából süsse meg a palacsinták mindkét oldalát. Egy-egy oldalát elég úgy 1–2 percig sütni. Ez a tésztamennyiség kb. 12 darab (Ø 12 cm) palacsintára elegendő.

5

Ha megsült minden palacsinta, vegye ki a hűtőből a krémet, és minden palacsintaréteget kenjen meg egy kanál krémmel. A torta tetején az utolsó palacsinta legyen a záró réteg. A kész tortát tegye a hűtőbe legalább 10 percre.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jiří Brožek
17. február 2023

Tereza Trkovská
12. november 2022

Remek 😇

Automatikus fordítás

Értékelések_1235328
Kristen Marešová
29. április 2021

Értékelések_1235123
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit