KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 90 kcal
  • 2 g fehérje
  • 1 g zsír
  • 16 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

2 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Alaposan mossa meg az epreket és szedjen le minden szárat és levelet. Tegye be egy fazékba és közepes fokozaton 20-30 percig főzze időlegesen megkeverve.

2

Végül egy teáskanál agaragart, steviát és sót keverjen az eperhez. A fazakat vegye le a tűzről és a tartalmat rögtön töltse az előkészített befőttesüvegekbe. Töltéskor vigyázzon, hogy a lekvár ne kerüljön a befőttesüveg szélére. Így jobban lehet őket befőzni.

3

A fedőt erősen csavarja az üvegre, állítsa a tetejére és hagyja kihűlni.

4

A lekvárt fogyassza el egy-két héten belül vagy főzze be 25 percig 85°C-on.

5

Megjegyzés. Két kisebb befőttesüvegre van szüksége.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Maria Zarycka
02. július 2022

Finom eperlekvár, de 1 teáskanál stevia helyett 2 evőkanál nádcukrot tettem bele. ajánlom 😋

Automatikus fordítás

Értékelések_1327117
zmt87tarqw@privaterelay.appleid.com
28. május 2021

Dan Průdek
11. november 2020

Értékelések_1033974
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit