![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra. Készítsen elő a süteményhez formát (⌀ 20–25 cm), és bélelje ki sütőpapírral.
Készítse elő a tésztát: egy tálban alaposan keverje össze a zablisztet, a tojást, a rizstejet és a szódát.
A tésztát egyenletesen terítse szét a tésztaformában és süsse 15 percig 180 °C-on.
Közben keverje össze a túrót, a mézet és a vanília kivonatot.
Ezután a túrós keveréket kenje szét a megsült tésztán, majd terítse szét rajta egyenletesen a reszelt almát.
A süteményt tegye ismét a sütőbe, és süsse további 35 percig 180 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Annyit valtoztattam, hogy a tésztába raktam bele 80 gramm cukrot, a tetejére pirított diót és a reszelt almàhoz 1 tk fahéjat, kis citrom frissen facsart levét. Nagyon finom lett a végeredmény.
remek torta, legközelebb kicsit kevesebbet készítek a korpuszból és ne féljetek kétszer annyi túrót rakni, különben mindenkinek ízlett a családban 👌🏻
Automatikus fordítás
Nagyon jó, cikóriasziruppal édesítettem és az egész családnak ízlett
Automatikus fordítás