
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.
A lisztet és a sütőport szórják egy nagyobb tálba.
Egy másik tálban keverjék ki a kókuszzsírt, mézet, tejet, tojást, fehér joghurtot és a vaníliakivonatot.
Keverjék össze a két tál tartalmát, adják hozzá a sót és a kókuszt, majd a kikevert tésztát öntsék kerek sütőformába (⌀ 25 cm).
Az ananászkarikákat vágják félbe és rakják szét a tészta tetején.
A formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 20-25 percig 165-175 °C-on.
A kész süteményt hagyják kihűlni a rácson, azután tálalják.
*A hajdinalisztet hajdinadarából őrlik, eleve gluténmentes. Palacsinta, piskóta vagy például hajdinagombóc készítésére használják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal