KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.

2

A lisztet és a sütőport szórják egy nagyobb tálba.

3

Egy másik tálban keverjék ki a kókuszzsírt, mézet, tejet, tojást, fehér joghurtot és a vaníliakivonatot.

4

Keverjék össze a két tál tartalmát, adják hozzá a sót és a kókuszt, majd a kikevert tésztát öntsék kerek sütőformába (⌀ 25 cm).

5

Az ananászkarikákat vágják félbe és rakják szét a tészta tetején.

6

A formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 20-25 percig 165-175 °C-on.

7

A kész süteményt hagyják kihűlni a rácson, azután tálalják.

8

*A hajdinalisztet hajdinadarából őrlik, eleve gluténmentes. Palacsinta, piskóta vagy például hajdinagombóc készítésére használják.

TIPP
A süteményt tálalhatják steviával édesített, zsíros görög joghurttal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolína Rousová
11. március 2023

Jó, megteszem máskor is. Azon kívül, hogy két kanál szódabikarbónát tettem bele, nem dagadt meg nagyon, kb 1-2 cm magas. Aki szereti a magasabb testet, tehát a kisebb formát. Hagytam tovább sütni, 175 fokon 40 percig sütöttem, mert 20 perc után nem készült el. Szóval van egy forró levegős sütőm tqk nwm, mint a többi sütőnek.

Automatikus fordítás

Értékelések_1142528
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit