KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.

2

A lisztet és a sütőport szórják egy nagyobb tálba.

3

Egy másik tálban keverjék ki a kókuszzsírt, mézet, tejet, tojást, fehér joghurtot és a vaníliakivonatot.

4

Keverjék össze a két tál tartalmát, adják hozzá a sót és a kókuszt, majd a kikevert tésztát öntsék kerek sütőformába (⌀ 25 cm).

5

Az ananászkarikákat vágják félbe és rakják szét a tészta tetején.

6

A formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 20-25 percig 165-175 °C-on.

7

A kész süteményt hagyják kihűlni a rácson, azután tálalják.

8

*A hajdinalisztet hajdinadarából őrlik, eleve gluténmentes. Palacsinta, piskóta vagy például hajdinagombóc készítésére használják.

TIPP
A süteményt tálalhatják steviával édesített, zsíros görög joghurttal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit