KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 126 kcal
  • 5 g fehérje
  • 9 g zsír
  • 41 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

16 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy tálban verje fel a tejet, a tojást, az olajat és a mézet.

3

Tegye hozzá a teljeskiőrlésű lisztet, a sütőport, és keverje össze.

4

Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt vagy zsírral kikent sütőformába (35 x 25 cm).

5

A tészta tetején rakjon szét megmosott cseresznye szemeket.

6

A formát tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 35-45 percig 175-185 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

marie havlova
12. augusztus 2023

kiváló, legközelebb csak több mézet.

Automatikus fordítás

Zuzana Rovašová
04. augusztus 2023

.

Automatikus fordítás

barborka190@seznam.cz
30. június 2023

Kicsit igazítottam a tésztán, végül a tojásfehérjéből kevertem bele a havat. Tehát a buborék sikeres volt. De hamarosan búzalisztet és teljes kiőrlésű lisztet készítek. Egyszerűen nem szeretem a teljes kiőrlésű liszt ízét.

Automatikus fordítás

Értékelések_1444538
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit