KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A málna kivételével valamennyi hozzávalót jól összekeverjük, hogy a chia mag ne maradjon a tál alján, majd 5 percre a hűtőbe tesszük.

2

Öt perc hűlés után ismét megkeverjük a pudingot, majd legalább két órán át állni hagyjuk a hűtőben (legjobb egész éjszakára bent hagyni).

3

A csokoládés chia pudingot saját fantáziánk szerint díszíthetjük, például málnával vagy eperrel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lenka Nelibová
22. augusztus 2022

Ez a chia puding felülmúlhatatlan. Nekem és a lányomnak is tetszik. Remek recept. 🙂

Automatikus fordítás cseh nyelvről

4cv2zk5cym@privaterelay.appleid.com
18. július 2022

Legközelebb kevesebb tejjel próbálkoznék (én félzsírt használtam). Különben nagyon jó

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Alžbeta Slaná
27. június 2022

Tökéletes... eleinte annyira bizalmatlan voltam, de megpróbáltam és nagyon jó .. Biztosan megcsinálom máskor is ♥ ️ ♥ ️

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1278231
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit