KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy sütőformát (kb. 30 cm × 27 cm) béleljen ki sütőpapírral, majd melegítse elő a sütőt 190 °C-ra.

2

A cukkinit mossa meg és reszelje durvára.

3

Egy nagyobb tálban verje fel a tojást és az eritritolt. Majd tegye bele a reszelt cukkinit, a tejfölt és a vanília kivonatot, és keverje össze.

4

Végül adja hozzá a tönkölylisztet, sütőport és a csipet sót, majd alaposan keverje össze.

5

Öntse a tésztát az előkészített formába, a tetejét simítsa el kenőlapáttal, és tegye az előmelegített sütőbe 25 percre sülni 190 °C-on.

6

A megsült cukkinis sütit vágja 12 szeletre és tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Andrea Havlová
01. augusztus 2023

Kiváló. Fele-fele teljes kiőrlésű lisztet és sima tönkölylisztet használtam. A zsemle gyönyörűen bolyhos! Nálunk csak porcukor van itthon, én 60g-ot tettem bele és túl édesnek tűnik.

Automatikus fordítás

tmaruskova@gmail.com
11. július 2023

Kérem, honnan vett 30g fehérjét adagonként? Vagy a tápértékben van a hiba, vagy az alapanyagban van tévedés a fehérjék kiegészítésében... a teljes recepthez más alkalmazásban csak 54g fehérjét számoltam... köszönöm

Automatikus fordítás

Értékelések_1022475
Fiddis
20. október 2022

Kiváló zsemle. Fele-fele arányban normál tönköly és teljes kiőrlésű lisztet használtam, és elég bolyhos.

Automatikus fordítás

Értékelések_1170101
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit