![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálkában keverje össze a tojást a mézzel és a kefírrel.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet, a darált diót és a sütőport.
A két keveréket egyesítse. Tegye hozzá a vanília kivonatot, a narancslevet és a narancshéjat, majd alaposan keverje össze.
Készítsen elő kisebb szilikon kuglóf formát, és öntse bele a tésztát.
A kuglófot süsse 45–50 percig 180–190 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem száraz, a dió és narancs kombinációjához pedig forró csoki darabokat tettem hozzá 🤌🏽A legjobb kombó, de lehetett volna még édesebb is, szóval adj hozzá még egy kanál mézet🍯
Automatikus fordítás
kiváló! 40g cukrot és egy kis rumot tettem bele, biztosan megcsinálom még.
Automatikus fordítás