![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy nagyobb tálba öntsék bele a meleg tejet, a kókuszolajat, a mézet, tegyék bele az élesztőt és egy csipet sót, és kb. 10 percig hagyják állni.
Majd keverjék össze a tál tartalmát, tegyék hozzá a lisztet és a vaníliakivonatot.
Lisztezzék be a gyúródeszkát, és a keverékből gyúrjanak tésztát. A tésztát nyújtsák négyzet alakúra.
Egy tálkában keverjék össze a töltelékhez valókat: a mézet, a fahéjat és a kókuszolajat.
A kinyújtott tésztát egyenletesen kenjék be a töltelékkel, majd tekerjék össze. A tekercset vágják szeletekre.
A kerek sütőformát (⌀ 25 cm) béleljék ki sütőpapírral, majd rakják szét rajta a tekercseket, tegyék őket egymás mellé.
Majd a formát takarják le konyharuhával, és tegyék meleg helyre 1 órára kelni.
Amíg kel a tészta, hevítsék a sütőt 180 °C-ra. A megkelt tekercseket süssék 15-20 percig 170-180 °C-on.
A megsült fahéjas csigákat vegyék ki a sütőből, és máris lehet tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Legközelebb dupla adagot készítek. Tényleg kiváló!
Automatikus fordítás
A recept egyszerű és nagyon finom, biztos nem utoljára sütöttem rágcsálnivalót.
Automatikus fordítás
Kiváló, jobb, mint a bolti 👍☺️😋
Automatikus fordítás