KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 165 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot és fedje be sütőpapírral.

2

Tegye a turmixgépbe a datolyát, a zabpelyhet és a fahéjat. Pár másodpercig turmixolja, majd tegye hozzá a tejet és a mandulát. Az egészet turmixolja finomra.

3

Keverje a tésztához a reszelt almát és egy kiskanál sütőport.

4

2 kiskanál segítségével formáljon a tésztából kekszeket, majd tegye az előkészített sütőlapra (6 nagyobb vagy 12 kisebb keksz lesz belőle). Mivel híg a tészta, egy kis türelemre van hozzá szükség.

5

Tegye a kekszet a sütőlapon az előmelegített sütőbe és süsse 12–14 percig 155–165 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

BrigittaBrigitta
11. szeptember 2022

Egy baj van vele! Hogy nem lehet abbahagyni :) Nekem nem lett olyan barna, mint a képen, de finom így is. Picit felturbóztam, mert volt egy fél banánom, és 2 szem fügém, ami a végét járta, így ez is belekerült, plusz egy kis lenmagliszt, csak hogy fogyjon, ha már van otthon.

Radka Fuksová
01. június 2022

Csalódás számomra. Az elkészítés bonyolult – az isten szerelmére, nem tudtam összekeverni azzal a tejjel. Össze kellett kevernem az almát. Egyébként az íze nem olyan rossz, de szárazak és kemények. Az itt kipróbáltak közül az eddigi leggyengébb keksz.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

737889459
13. március 2021

Értékelések_1215643
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit