![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Finom reszelőn reszelje meg az almát, tegye egy tálba és keverje össze a proteinnel, a görög joghurttal, a tojással és a fahéjjal.
Készítsen elő sütőlapot (20 cm × 20 cm), bélelje ki sütőpapírral, és terítse szét rajta a keveréket.
Tegye a sütőlapot az előmelegített sütőbe és süsse 35–40 percig 170–180 °C-on.
A sült csemegét vágja 10 db hosszúkás téglalapra. A szeleteket tegye hűlni kb. 3 órára a hűtőbe, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó 👌 Csak csokoládé fehérjét tettem bele, mert más nincs itthon
Automatikus fordítás
Finom, de inkább szaftos tortának nevezném :)
Automatikus fordítás