KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy tálban keverje össze a kétféle lisztet, a sütőport és a fahéjat.

3

A banánt finomra nyomja össze villával.

4

Egy másik tálba tegye bele a tejet, tojást, az összenyomott banánt, az olajat és a juharszirupot, majd keverje össze.

5

A folyékony keverékhez folyamatosan adagolja a lisztes keveréket, majd az egészet alaposan keverje össze finom tésztává.

6

Készítsen elő 22 cm × 12 cm × 7 cm méretű kenyérformát és kenje ki olajjal.

7

Öntse a tésztát a formába, és a tetejét hintse meg szeletelt mandulával.

8

Helyezze a tésztát az előmelegített sütőbe, majd süsse 40–45 percig 180 °C-on. Hústűvel ellenőrizze, hogy megsült-e a tészta.

9

Ha elkészült, hagyja a rácson kihűlni, majd borítsa ki a formából. Akkor szeletelje csak fel, ha a tészta teljesen kihűlt.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nikol0177
30. szeptember 2022

A kenyér gyönyörű puha volt, és másnap is nagyon ízlett! :) Juharszirup helyett mézet használtam és tudom ajánlani. Bár nem volt mandulám, de legalább van miért újra kenyeret sütni :)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1121292
Beata Antošová
19. augusztus 2022

Nem próbálkozott

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Terka Š
07. július 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit