KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170°C-ra.

2

Egy nagy tálban keverje habosra a tojássárgáját, a mézet és a vanília kivonatot, hogy világos sárga legyen.

3

Egy másik tálban a tojásfehérjét egy csipet sóvel verje fel kemény habbá.

4

A tojássárgájához keverje hozzá a mandulalisztet és a sütőport. Végül keverje hozzá a felvert tojásfehérjét.

5

Egy torta vagy süteményformát (ø 20 cm) kenjen ki vajjal.

6

Öntse a tésztát az előkészített formába, hintse meg mandulával és 25-35 percre tegye az előmelegített sütőbe sülni.

7

A süteményt hagyja a rácson kihűlni, majd vágja 10 adagra és tálalja például savanyított tejföllel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
12. május 2023

Kiváló vasárnapi pogácsa. Gyönyörű ott olvasni, hogy méz. Mások tanácsára gyümölcsöt tettem a tetejére, esetemben vadédesgyökeret. Épp a fele annyi mandulalisztem volt, így sima spaldoval egészítettem ki, legközelebb a teljes mandulaliszttel próbálkozom, ahogy a receptben szerepel. De akkor is nagyon finom.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1387098
Annaie
27. április 2023

Kiváló recept, amivel variálható és mindig egy kicsit más sütit kapsz👌🏻

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1360540
Laosa
21. február 2023

kiváló recept, olvasztott vajat és friss gyümölcsöt tettem a tetejére.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit