KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 180°C-ra.

2

Keverje össze a tönkölybúza lisztet joghurttal, a tojásokkal és a mézzel. Ha a tészta túl sűrű és inkább keksztésztára emlékeztet, öntsön hozzá egy kis tejet. Az állaga a kásához hasonló kell legyen.

3

A tésztát öntse egy kizsírozott 23 cm átmérőjű tortaformába.

4

Szórja rá egyenletesen a málnát és ribizlit, amiről előzőleg leszedte a szárat.

5

Az omlós öntethez (streusel) keverje össze a zabpelyhet, kókuszolajat, mézet és kókuszreszeléket. Az öntetet oszlassa szét a torta tetején.

6

Süsse az előmelegített sütőben 30 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Melounek12
28. július 2023

Kíváncsi vagyok, ki találta ki és főleg ki tesztelte ezt a receptet, mert itt valami nagyon nem stimmel 😒 Ugyanaz a tapasztalatom, mint az alattam lévők többsége kommentben.

Automatikus fordítás

Mísa Pučelíková
24. szeptember 2022

Nagyon jó torta. Ribizli helyett epret tettem.

Automatikus fordítás

Jana Bojkova
23. augusztus 2022

A tészta teljesen merev és omlós volt. Lehet, hogy nem sütöttem? De a tanács szerint még sütöttem is több mint egy órát.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit