
Jókat eszünk és ízlik nekünk

A sütőt hevítse 180°C-ra.
Keverje össze a tönkölybúza lisztet joghurttal, a tojásokkal és a mézzel. Ha a tészta túl sűrű és inkább keksztésztára emlékeztet, öntsön hozzá egy kis tejet. Az állaga a kásához hasonló kell legyen.
A tésztát öntse egy kizsírozott 23 cm átmérőjű tortaformába.
Szórja rá egyenletesen a málnát és ribizlit, amiről előzőleg leszedte a szárat.
Az omlós öntethez (streusel) keverje össze a zabpelyhet, kókuszolajat, mézet és kókuszreszeléket. Az öntetet oszlassa szét a torta tetején.
Süsse az előmelegített sütőben 30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kíváncsi vagyok, ki találta ki és főleg ki tesztelte ezt a receptet, mert itt valami nagyon nem stimmel 😒 Ugyanaz a tapasztalatom, mint az alattam lévők többsége kommentben.
Automatikus fordítás
Nagyon jó torta. Ribizli helyett epret tettem.
Automatikus fordítás
A tészta teljesen merev és omlós volt. Lehet, hogy nem sütöttem? De a tanács szerint még sütöttem is több mint egy órát.
Automatikus fordítás