KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 155 kcal
  • 4 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 13 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A meghámozott, megmosott répát vágják hasábokra és tegyék egy tálba.

3

A répát keverjék össze 2 evőkanál olívaolajjal, sóval, borssal.

4

A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, terítsék szét rajta a hasábrépákat, majd tegyék előmelegített sütőbe, és süssék 10-15 percig 170-180 °C-on.

5

Amíg sül a répa, készítsék el a szószt: egy tálkában keverjék össze a fehér joghurtot, a füstölt paprikát, az áttört fokhagymát, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd tegyék a hűtőbe.

6

A megsült hasábrépát a hűvös szósszal tálalják.

TIPP
A szószba tehetnek még például frissen vágott petrezselymet is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

eli@babjak.cz
21. február 2024

Nem sok

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit