![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A meghámozott, megmosott répát vágják hasábokra és tegyék egy tálba.
A répát keverjék össze 2 evőkanál olívaolajjal, sóval, borssal.
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, terítsék szét rajta a hasábrépákat, majd tegyék előmelegített sütőbe, és süssék 10-15 percig 170-180 °C-on.
Amíg sül a répa, készítsék el a szószt: egy tálkában keverjék össze a fehér joghurtot, a füstölt paprikát, az áttört fokhagymát, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd tegyék a hűtőbe.
A megsült hasábrépát a hűvös szósszal tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sok
Automatikus fordítás