![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Keverje össze a skyrt, mézet, vanilía kivonatot és a tejfölt. A keveréket helyezze egy műanyag tálba és tegye a fagyasztóba.
A fagylaltot óránként keverje meg egy kanállal, hogy ne képződjenek jégkristályok.
A fagylalt kb 5-6 óra múlva felszolgálható lesz.
A céklát vágja 1x1 centiméteres kockákra és keverje össze egy tálban almaecettel és mézzel.
Oszlassa szét egy sütőpapirral ellátott tepsin, tegye be a sütőbe és süsse 1 órát és 30 percet 150°C-on.
Már van a kakaóstreusel van hátra. A szobahőmérsékletű vajat keverje össze egy tálban mézzel és holland csokival.
A tésztát nyújtsa ki két sütőpapirlap között. Vegye le a felső papirt és süsse a tésztát az előmelegített sütőben 160°C 10-15 percig.
Tálalás: A sült céklát tegye egy mélytányér közepébe. Egy vizes kanállal formázzon egy golyót a fagylaltból és tegye a céklára. A kakaólapot törje morzsára és szórja a fagylaltra.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal