KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Keverje össze a skyrt, mézet, vanilía kivonatot és a tejfölt. A keveréket helyezze egy műanyag tálba és tegye a fagyasztóba.

2

A fagylaltot óránként keverje meg egy kanállal, hogy ne képződjenek jégkristályok.

3

A fagylalt kb 5-6 óra múlva felszolgálható lesz.

4

A céklát vágja 1x1 centiméteres kockákra és keverje össze egy tálban almaecettel és mézzel.

5

Oszlassa szét egy sütőpapirral ellátott tepsin, tegye be a sütőbe és süsse 1 órát és 30 percet 150°C-on.

6

Már van a kakaóstreusel van hátra. A szobahőmérsékletű vajat keverje össze egy tálban mézzel és holland csokival.

7

A tésztát nyújtsa ki két sütőpapirlap között. Vegye le a felső papirt és süsse a tésztát az előmelegített sütőben 160°C 10-15 percig.

8

Tálalás: A sült céklát tegye egy mélytányér közepébe. Egy vizes kanállal formázzon egy golyót a fagylaltból és tegye a céklára. A kakaólapot törje morzsára és szórja a fagylaltra.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit