KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 353 kcal
  • 12 g fehérje
  • 14 g zsír
  • 44 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

6 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegye a kölest egy nagyobb tálba, forrázza le vízzel, majd legalább 10 percig hagyja állni. Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Amíg felmelegszik a sütő, melegítse meg a mandulatejet, adja hozzá a steviát, a mézeskalács fűszerkeveréket és a vanília kivonatot.

3

Majd szórja bele a kölest, és főzze kb. 15 percig.

4

Hagyja kihűlni, majd a masszába keverje bele az összenyomott banánt, a tojást, a diót és az olvasztott kókuszzsírt.

5

A kész keveréket tegye bele a sütőpapírral kibélelt sütőformába, majd süsse 180–190 °C-on 10–15 percig.

6

Végül hagyja kihűlni, vágja fel 6–8 szeletre és máris tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Anicka Gulisova
27. február 2024

Kiváló 🤩 Csak egy kicsit tovább sütöttem, mert vizesnek tűnt. Az íze kiváló 😍

Automatikus fordítás

EK123
07. november 2023

Simona Filová
21. július 2022

Kiváló👍

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit