KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 110 kcal
  • 2 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 14 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

25 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Készítse elő a süteményhez a tésztát: egy nagyobb tálban keverje össze a zabpelyhet, a tojássárgáját, a kockára vágott vajat, a steviát és egy csipet sót.

2

Jól gyúrja át a tésztát, amíg a vaj elolvad, hogy egyenletesen eloszoljon a tésztában, és ne maradjanak benne nagyobb darabkák.

3

Ha nehéz megdolgozni a tésztát, tegyen hozzá 3–4 evőkanál hideg vizet és gyúrjon tovább.

4

Formáljon a tésztából kis golyót, és tegye legalább 10 percre a hűtőbe.

5

Amíg kihűl a tészta, készítse elő a körtét. Tisztítsa meg, vágja félbe és szedje ki a magházát. A két fél körtét vágja kb. 2–3 mm vastag szeletekre és tegye félre.

6

Hevítse a sütőt 185 °C-ra.

7

A kihűlt tésztát két sütőpapír között nyújtsa ki, így nem ragad a sodrófához: a munkalapra tegyen egy sütőpapírt, tegye rá a tésztát, nyomogassa le, és tegye rá a másik sütőpapírt. Ezen át nyújtsa a tésztát a szokásos módon.

8

Nyújtsa a tésztát kör alakúra (vagy téglalap alakúra) 2–3 mm vastaggá.

9

Ezután vegye le a fölső sütőpapírt. A tészta közepére helyezze el a körteszeleteket, a szélét hagyja üresen (elég 3–4 cm). A tészta üres szélét hajtsa a közepe felé, és az alsó sütőpapírral együtt helyezze a sütőlapra, majd tegye az előmelegített sütőbe.

10

Süsse a süteményt 35–40 percig 175–185 °C-os hőmérsékleten.

TIPP
Az egész süteményt megszórjuk 30 g mogyoróval, és rácsöpögtetünk 2 evőkanál juhar szirupot.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michaela Vaneková
18. szeptember 2024

Kiváló torta. A tészta jól működik, ha vizet adunk hozzá. Törékenyebb, de finom az íze. A torta tetejére tettem diót és mézet 🤫😋 Nagyon szeretem az egészséges falatokat megalkotni👍.

Automatikus fordítás

Értékelések_1304994
Gift
26. február 2023

Kiváló sütemény!!!A tésztához még vizet kell önteni, akkor gyönyörűen működik. A körte alá egy réteg túrót tettem a magasabb fehérjetartalom miatt!!!

Automatikus fordítás

Értékelések_1131008
Nimako
12. december 2022

A tészta és a sütemény íze általában nem sok, recept szerint készítettem a tésztát, nem lehetett semmit kinyújtani és a recept szerint nem a legjobb fűszerezés

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit