Márványpiskóta
- 15 perc
- 25 perc
- Közepesen nehéz
- 12 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 141 kcal
- 4 g fehérje
- 8 g zsír
- 12 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Egy nagyobb tálban keverjék össze a kakaós tészta hozzávalóit.
Egy sütőformát (30 cm × 30 cm) béleljenek ki sütőpapírral, öntsék bele a tésztát, és hagyják állni.
Majd készítsék el a világos tésztát: egy nagyobb tálban keverjék össze a tejszínes krémsajtot, a görög joghurtot és a mézet.
A világos tésztát kanállal egyenletesen terítsék szét a kakaóson, majd késsel simítsák el, hogy márványos legyen.
A megtöltött sütőformát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 170-180 °C-on 20-25 percig.
A kész márványpiskótát 12 egyforma szeletre vágva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló torta! A testbe nem tettem több cukrot, mint amennyi a receptben szerepel, a töltelékbe viszont igen. Minden nagyon folyékony volt, így tovább sütöttem (50 perc).
Automatikus fordítás