KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 585 kcal
  • 26 g fehérje
  • 35 g zsír
  • 43 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

6 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 175–180 °C-ra.

2

Készítsen elő 2 tálkát. Az egyikbe tegye a két tojásfehérjét, a másikba a két sárgáját.

3

A tojássárgájához tegye hozzá a mézet és az olajat, és így verje fel habbá.

4

A kikevert sárgájához tegye hozzá a sütőport, a lisztet, a kakaót, és mindezt keverje híg tésztává.

5

Tegye félre a tésztát, és verje fel keményre a tojásfehérjét.

6

A felvert tojásfehérje felét tegye a tésztához, és jól keverje össze vele. Majd tegye hozzá a tésztához a hab másik felét.

7

Készítsen elő teflon sütőformát (25 cm × 30 cm).

8

A tésztát öntse a formába és 10-12 percre tegye előmelegített, 175–180 °C-os sütőbe.

9

A kész tésztát sütés után legalább 35–40 percig hagyja hűlni.

10

Ezalatt készítsen elő egy kisebb lábast 150 ml vízzel, és közepes lángon forralja fel.

11

Amíg felforr a víz, egy nagyobb tálban keverje össze a túrót, a savófehérjét és az eritritet.

12

Majd a forró vízbe szórja bele az agar-agar port, és 30 másodpercig főzze közepes lángon.

13

Ezután a lábas tartalmát öntse a túrós tálba és jól keverje össze.

14

A kész krémet vigye fel a tésztára és legalább 8–12 órára hűtse be.

15

Amikor a krém megdermedt, olvassza fel gőzön a csokoládét és a kókuszzsírt.

16

Az olvasztáshoz készítsen elő akkora lábast, amire rá tud helyezni egy hőálló üveg- vagy rozsdamentes tálkát anélkül, hogy a lábas aljához érne.

17

A lábasba öntsön egy kis vizet (csak annyit, hogy a víz ne érjen a tálkához), majd majd épp csak forralja fel a vizet.

18

Amíg a víz felforr, aprózza bele a csokoládét és a kókuszzsírt a tálkába.

19

Amikor a víz forrni kezd, tegye kis lángra, óvatosan helyezze rá a csokoládés, kókuszzsíros tálkát, és állandó keverés mellett hagyja, hogy a keverék lassan felolvadjon a forró gőz fölött.

20

Végül az olvasztott csokoládét egyenletesen öntse rá a krémre, és legalább 1 órán keresztül hagyja dermedni.

21

A kész süteményt szeletelje fel a kívánt mennyiségre és úgy tálalja

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Veronika Jedličková
20. április 2024

Imádom ezt a receptet, mindig porosodik

Automatikus fordítás

matla94
25. január 2024

Egy kis tejet adtam a korpuszhoz. Mindenkinek nagyon ízlett a szelet 🙂

Automatikus fordítás

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
01. május 2023

A támadás remek volt, de a nyikorgás nagyon el volt verve, még a felvert tojásfehérje sem segített. A túróból egyszer annyit, a csokit pedig fele annyit tennék, hogy szebb legyen, de egyébként nagyon finom.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit