KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 457 kcal
  • 7 g fehérje
  • 26 g zsír
  • 49 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

12 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 160 °C-ra.

2

Öblítse le a datolyát, turmixolja össze, majd keverje hozzá a sütőport.

3

Konyhai robotgéppel keverje habosra a vajat és a mézet, majd keverje hozzá a tojást.

4

A vajas keveréket tegye a datolyához, majd fokozatosan szórja bele a lisztet és 50 g őrölt pekándiót.

5

Alaposan keverje össze, majd tegye sütőpapírral kibélelt sütőtálba.

6

160 °C-ra előmelegített sütőben süsse kb. 25 percig. Ezután vegye ki a tésztát a sütőből, és rakja szét a tetején a maradék pekándiót, majd még 10-15 percre tegye vissza a sütőbe.

7

Sütés után hagyja kihűlni, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lubica Lamacka
21. december 2023

A recept nincs jól megírva, 50 gr és 100 gr hiányzik, mit kell oda hozzátenni???

Automatikus fordítás

miša honzova
25. július 2023

Jól nézett ki, és jó ízű volt a tészta. 45 percig sütöttem 160 fokon és amikor még nem volt, akkor 175-re emeltem és még 15 percig sütöttem és ez az eredmény. A rúd tiszta lett. Belül még nyers. Kár

Automatikus fordítás

Értékelések_1429902
TenoreHero
14. április 2023

👍🏽

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit