Petrezselyemgyökér-hasábok mandulával
- 10 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 358 kcal
- 21 g fehérje
- 24 g zsír
- 14 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Elkészítés
1
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
2
A petrezselyemgyökeret vágják vékony hasábokra.
3
Egy tálban verjék fel a két tojást, egy másikban keverjék össze a mandulát, a fokhagymaport, az oregánót, a parmezánt, a sót és a borsot.
4
A petrezselyemgyökeret forgassák meg először a tojásban, majd a mandulás keverékben. A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral.
5
A mártott hasábokat tegyék szét a sütőlapra, majd előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 20-25 percig. A kész gyökérhasábokat 4 tányérra szétosztva tálalják.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal