KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 358 kcal
  • 21 g fehérje
  • 24 g zsír
  • 14 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

A petrezselyemgyökeret vágják vékony hasábokra.

3

Egy tálban verjék fel a két tojást, egy másikban keverjék össze a mandulát, a fokhagymaport, az oregánót, a parmezánt, a sót és a borsot.

4

A petrezselyemgyökeret forgassák meg először a tojásban, majd a mandulás keverékben. A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral.

5

A mártott hasábokat tegyék szét a sütőlapra, majd előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 20-25 percig. A kész gyökérhasábokat 4 tányérra szétosztva tálalják.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit