KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Öntsön egy tálkába 150 ml tejet, keverje hozzá a tojássárgáját, a vanília kivonatot, a mézet és a keményítőt.

2

Az egészet gondosan keverje meg, hogy ne csomósodjon össze.

3

A maradék tejet öntse kislábasba, és közepes lángon forralja fel.

4

Ezután a öntse a forró tejbe a tálka tartalmát, és addig keverje, amíg besűrűsödik.

5

Vegyen elő tapadásmentes serpenyőt, melegítse meg benne a kókuszzsírt, tegye hozzá a zabpelyhet, és enyhe lángon pirítsa kb. 5 percig, amíg megpirul a zabpehyely. Végül keverje a zabpehelyhez a fahéjat.

6

Vegyen elő 4 üvegpoharat, rétegelje a pudingot, a zabpelyhet és a megmosott erdei gyümölcsöt.

7

Ha a pudingot nem közvetlenül a készítés után fogyasztják el, a zabpelyhet csak közvetlenül a tálalás előtt szórja rá.

8

A kész pudingot max. 3 napig tárolja hűtőben.

TIPP
Ha marad fölösleges fahéjjal pirított zabpehely, könnyedén fel tudja használni például a reggeli joghurthoz.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Aneta Stříbrská
18. május 2022

Szuper, remek uzsonna!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1303320
Phand
04. február 2022

ZuzikFig
30. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit