A kosár üres
Szeretné esetleg hozzáadni valamelyik szakácskönyvünket a kosarához?
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Jókat eszünk 30 percen belül
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Keverjünk össze 200 g előre beáztatott és felolvasztott datolyát 50 g kesudióval, 50 g mandulával és 50 g kókuszdióval, végül keverjünk bele 100 g finom zabpelyhet. A kapott masszát egy kerek formába nyomkodjuk, és hagyjuk kihűlni. A töltelékhez keverjünk össze avokádót, két banánt, 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál agave szirupot és 200 g előre beáztatott kesudiót. A kész tölteléket öntsük a hasított testre, hűtsük le és vágjuk fel.
Automatikus fordítás
Szerintem nem nehéz megfejteni. A hozzávalókat egy rés szépen elválasztja egymástól, a felső része korpusz, az alsó rész telt. Na, ez a sütési élmény. :)
Automatikus fordítás
Hát nem tudom, de számomra egyértelmű, hogy mi a test és mi a töltelék.Az avokádó után van a test, az avokádóból és minden másból pedig a töltelék. Talán azért, mert van érzékem a nyers sütéshez. És a tanácsom, áztasd a datolyát és a kesudiót vízben legalább 2 órára. Természetesen a vizet eresszük le 😊 És az íze is kiváló ennek a süteménynek!
Automatikus fordítás