KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 343 kcal
  • 7 g fehérje
  • 19 g zsír
  • 31 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

12 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

A zabpelyhet kivéve turmixolja össze a tortalaphoz szükséges valamennyi hozzávalót, majd keverje hozzá a zabpelyhet.

2

A masszát tegye tortaformába (Ø 25 cm) és hűtse be.

3

A tölteléket is turmixolja össze, majd öntse rá a tortalapra.

4

Éjszakára tegye a tortát a hűtőbe. Másnap tálalás előtt vágja 14 egyforma szeletre.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

bzxt5vqmvp@privaterelay.appleid.com
16. március 2023

Keverjünk össze 200 g előre beáztatott és felolvasztott datolyát 50 g kesudióval, 50 g mandulával és 50 g kókuszdióval, végül keverjünk bele 100 g finom zabpelyhet. A kapott masszát egy kerek formába nyomkodjuk, és hagyjuk kihűlni. A töltelékhez keverjünk össze avokádót, két banánt, 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál agave szirupot és 200 g előre beáztatott kesudiót. A kész tölteléket öntsük a hasított testre, hűtsük le és vágjuk fel.

Automatikus fordítás

Juliana Samselyová
27. február 2023

Szerintem nem nehéz megfejteni. A hozzávalókat egy rés szépen elválasztja egymástól, a felső része korpusz, az alsó rész telt. Na, ez a sütési élmény. :)

Automatikus fordítás

Iveta Saskőiová
21. február 2023

Hát nem tudom, de számomra egyértelmű, hogy mi a test és mi a töltelék.Az avokádó után van a test, az avokádóból és minden másból pedig a töltelék. Talán azért, mert van érzékem a nyers sütéshez. És a tanácsom, áztasd a datolyát és a kesudiót vízben legalább 2 órára. Természetesen a vizet eresszük le 😊 És az íze is kiváló ennek a süteménynek!

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit