
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

A sütőt hevítse 175°C-ra.
Keverje össze a lisztet és sütőport egy tálban. Egy második tálban keverje össze egy habkeverővel a túrókrémet, mézet, olajat, tejet és a tojásokat.
A két tál tartalmát adja össze és a tésztát öntse egy kizsírozott formába (20x30 cm).
Pucolja meg a rebarabrát, vágja kis kockákra, keverje össze 2 evőkanál mézzel és ossza szét a tésztán.
Végül készítse el a streuselt. Tegyen egy kis tálba vajat, őrölt vagy gyalult mandulát, zabpelyhet és mézet. Mindent kézzel keverjen össze és szórja a rebarbarára.
A sütit süsse 175°C-on 20-30 percig az előmelegített sütőben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló. Árpalisztből készítettem :)
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Finom a torta, ízlett, köszönjük a receptet, tejfölös fehér joghurtot adtunk hozzá☺️. Csak még mindig az volt az érzésem, hogy sütés közben alulsült, így tovább csináltam. De van vékonyabb tésztaréteg és nagyobb rebarbara, szóval úgy tűnik, ez csak azért, hogy másokon segítsen 🥰
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó torta.
Automatikus fordítás cseh nyelvről