Rebarbarás sütemény streusellel
- 25 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 12 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 304 kcal
- 8 g fehérje
- 19 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 175°C-ra.
Keverje össze a lisztet és sütőport egy tálban. Egy második tálban keverje össze egy habkeverővel a túrókrémet, mézet, olajat, tejet és a tojásokat.
A két tál tartalmát adja össze és a tésztát öntse egy kizsírozott formába (20x30 cm).
Pucolja meg a rebarabrát, vágja kis kockákra, keverje össze 2 evőkanál mézzel és ossza szét a tésztán.
Végül készítse el a streuselt. Tegyen egy kis tálba vajat, őrölt vagy gyalult mandulát, zabpelyhet és mézet. Mindent kézzel keverjen össze és szórja a rebarbarára.
A sütit süsse 175°C-on 20-30 percig az előmelegített sütőben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A tortáról már gondoskodtak 😍🙂👌Imádom a rebarbarát👌
Automatikus fordítás
Kiváló 🫠🤤
Automatikus fordítás
Isteni finom. Hozzáadtam még 250g túrót és még édesítettem, legközelebb úgy ünneplem, ahogy az eljárásban van. De egyébként remek
Automatikus fordítás