
Teljes készlet Jókat eszünk

A sütőt hevítse 175°C-ra.
Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet, olajat, sütőport, tojást, mézet és tejet.
Az így kapott tésztát öntse egy kizsírozott formába (15x30), fedje be félbevágott sárgabarackokkal, szórja meg mandulával és tegye a sütőbe.
Süsse 175°C-on 30-35 percig.
Mielőtt kiveszi, végezze el a fogpiszkáló próbát. Szúrja bele a fokpiszkálót a süteménybe; ha száraz marad miután kiveszi, a sütemény elkészült. Ha nem, még hagyja sülni egy pár percig.
A süteményt tálalás előtt hagyja kihűlni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Száraz és íztelen a tészta. Egy kis diétás vanília sodó segített rajta.
Kiváló. Sárgabarack helyett almát és fahéjat tettem bele.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Sajnos a sütemény nagyon száraznak, sűrűnek tűnt.
Automatikus fordítás cseh nyelvről