
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

A sütőt hevítse 175°C-ra.
Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet, olajat, sütőport, tojást, mézet és tejet.
Az így kapott tésztát öntse egy kizsírozott formába (15x30), fedje be félbevágott sárgabarackokkal, szórja meg mandulával és tegye a sütőbe.
Süsse 175°C-on 30-35 percig.
Mielőtt kiveszi, végezze el a fogpiszkáló próbát. Szúrja bele a fokpiszkálót a süteménybe; ha száraz marad miután kiveszi, a sütemény elkészült. Ha nem, még hagyja sülni egy pár percig.
A süteményt tálalás előtt hagyja kihűlni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Miután elolvastam a kommenteket, úgy döntöttem, hogy jobb, ha fahéjjal és almával csinálom. Nagyon dicsérte a látogatást, kicsit szárazabb volt, több almát kellett volna tenni, de egyébként jó. változás (alma, fahéj, morzsa, nem volt elég méz, ezért tettem bele 1/2 zacskó vaníliás cukrot.
Automatikus fordítás