KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 248 kcal
  • 6 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 36 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

10 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 175°C-ra.

2

Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet, olajat, sütőport, tojást, mézet és tejet.

3

Az így kapott tésztát öntse egy kizsírozott formába (15x30), fedje be félbevágott sárgabarackokkal, szórja meg mandulával és tegye a sütőbe.

4

Süsse 175°C-on 30-35 percig.

5

Mielőtt kiveszi, végezze el a fogpiszkáló próbát. Szúrja bele a fokpiszkálót a süteménybe; ha száraz marad miután kiveszi, a sütemény elkészült. Ha nem, még hagyja sülni egy pár percig.

6

A süteményt tálalás előtt hagyja kihűlni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

moutains_runners
01. január 2025

Miután elolvastam a kommenteket, úgy döntöttem, hogy jobb, ha fahéjjal és almával csinálom. Nagyon dicsérte a látogatást, kicsit szárazabb volt, több almát kellett volna tenni, de egyébként jó. változás (alma, fahéj, morzsa, nem volt elég méz, ezért tettem bele 1/2 zacskó vaníliás cukrot.

Automatikus fordítás

Értékelések_1468669
renatajochymkovaseznamcz
01. augusztus 2024

Zuzana Kotásková
22. június 2024

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit