![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A sütőt hevítse 175°C-ra.
Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet, olajat, sütőport, tojást, mézet és tejet.
Az így kapott tésztát öntse egy kizsírozott formába (15x30), fedje be félbevágott sárgabarackokkal, szórja meg mandulával és tegye a sütőbe.
Süsse 175°C-on 30-35 percig.
Mielőtt kiveszi, végezze el a fogpiszkáló próbát. Szúrja bele a fokpiszkálót a süteménybe; ha száraz marad miután kiveszi, a sütemény elkészült. Ha nem, még hagyja sülni egy pár percig.
A süteményt tálalás előtt hagyja kihűlni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Elég édes, tettem bele epret és reszelt almát... el sem tudom képzelni, milyen íze lenne, ha nem teszek bele más gyümölcsöt... annyira nem tetszett... nem csináljuk újra
Automatikus fordítás
Száraz és íztelen a tészta. Egy kis diétás vanília sodó segített rajta.