KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A sütőt hevítse 175°C-ra.

2

Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet, olajat, sütőport, tojást, mézet és tejet.

3

Az így kapott tésztát öntse egy kizsírozott formába (15x30), fedje be félbevágott sárgabarackokkal, szórja meg mandulával és tegye a sütőbe.

4

Süsse 175°C-on 30-35 percig.

5

Mielőtt kiveszi, végezze el a fogpiszkáló próbát. Szúrja bele a fokpiszkálót a süteménybe; ha száraz marad miután kiveszi, a sütemény elkészült. Ha nem, még hagyja sülni egy pár percig.

6

A süteményt tálalás előtt hagyja kihűlni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Hukica
29. január 2023

Száraz és íztelen a tészta. Egy kis diétás vanília sodó segített rajta.

Mísa Pučelíková
28. augusztus 2022

Kiváló. Sárgabarack helyett almát és fahéjat tettem bele.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Barbora Plevová
25. május 2022

Sajnos a sütemény nagyon száraznak, sűrűnek tűnt.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1328009
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit