KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Serpenyőben olvassza meg a kókuszolajat és a mézet.

3

Tegye rá a zabpelyhet, a diót és a mandulát, keverje össze, majd kis lángon süsse 5 percig. Ezután tegye félre a serpenyőt.

4

Hámozza meg az almát, vegye ki a magházát, szeletelje kisebb darabokra, tegye a serpenyőbe, majd öntsön rá 200 ml forró vizet.

5

Főzze kislángon kb.12 percig.

6

Amíg fő a keverék, készítse elő a sütőlapot, tegyen rá sütőpapírt.

7

A főtt almát tegye a sütőlapra, szórja meg a vörös áfonyával és a sült zabpehellyel, a dióval és a mandulával, majd előmelegített sütőben süsse 25–30 percig 180–190 °C-on.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

marketa3698
19. január 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit