
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Egy nagyobb tálba szórják bele a tönkölylisztet.
Tegyék még a tálba a fahéjat, gyömbért, szerecsendiót, sütőport, étkezési szódát és egy csipet sót, majd keverjék össze.
Egy másik tálban verjék fel a két tojást a kókuszolajjal, a sütőtökpürével és a mézzel.
Majd fakanállal keverjék össze a két tál tartalmát úgy, hogy ne maradjon benne csomó.
Kenjék ki a tortaformát (⌀ 25 cm), és töltsék bele a kész tésztát.
Tegyék a megtöltött formát előmelegített sütőbe, és süssék 30-35 percig 170-180 °C-on.
Amíg a süteményt hagyják kihűlni, készítsék el az öntetet a görög joghurt és a méz összekeverésével, majd kenjék meg vele a süteményt.
*A sütőtökpüré elkészítéséhez szükségük lesz egy kb. 600-700 g-os hokkaido tökre. Mossák meg, vágják félbe és magozzák ki. Majd vágják a tököt kockákra, és tegyék sütőpapírral bélelt sütőlapra. Előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on kb. 55-60 percig.
Végül hagyják kihűlni, és turmixolják finom péppé.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagy!!!
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Remek őszi csemege.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Kiváló, nagyon rugalmas sütemény
Automatikus fordítás szlovák nyelvről