KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 114 kcal
  • 3 g fehérje
  • 4 g zsír
  • 17 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

20 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először tegye bele a kis darabokra tört élesztőt a mézzel összekevert langyos tejbe. Keverje össze, fedje le és egy darabig tegye félre.

2

Tegye a mazsolákat egy tálba és forró vízzel öntse le.

3

Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, zabpelyhet és sót.

4

A tejben feloldódott élesztőt adja hozzá a lisztkeverékhez, szintén adja hozzá a két tojássárgát és a citromhéjat és dolgozzon belőle egy tésztát, a legjobb ha egy robotgéppel keveri. Ha nincs robotgépe, akkor egy kis erőt kell kifejtenie.

5

5 perc gyúrás után adja hozzá a tésztához a kókuszolajat és a puhított mazsolát (víz nélkül). Gyúrja további 5 percig.

6

A tálat a kész tésztával fedje le egy konyharonggyal és hagyja állni egy meleg helyen egy órán keresztül.

7

Tegye a tésztát a belisztezett nyúltódeszkára és gyúrja át a kezeivel. Formáljon a tésztából egy húsvéti kenyeret és tegye egy sütőpapirral ellátott tepsire.

8

A tésztát kenje le a habverővel összekavart tojásfehérrel vagy tojással és szórja rá a gyalult mandulát.

9

Süsse 40-45 percig 165-175°C-on. Mielőtt kiveszi, végezze egy a fogpiszkáló próbát.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Flo Rawczyk
06. április 2023

kedves iana Aki tud görgetni, annak egyértelmű előnye van. A tetején húsvéti kenyér szerepel, majd jön a hozzávalók listája. Lent egy reklám, majd jön a recept 9 lépésben, végül a vélemények. Úgy tűnik, ha megtalálta, el kellett volna mennie mellette. Imádom ezt a receptet, már kétszer elkészítettem. Keverjen bele egy kis fehér lisztet (30%), hogy nagyobb bolyhosságot kapjon.

Automatikus fordítás

Iana
06. április 2023

És mi a recept? Mit csináljunk ezekkel a hozzávalókkal?!!

Értékelések_1427957
jessi61
19. április 2022

Nem volt olyan bolyhos, mint a normál búzaliszt (de ez ismert), de ízében sokkal finomabb volt. Nagyszerű számomra.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit