![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítsék a sütőt 170 °C-ra.
Szórják bele a lisztet egy tálba, majd keverjék össze a steviával és a sütőporral.
Egy másik tálban keverjék össze a tojássárgáját a kókuszcukorral. Egy harmadik tálban a tojásfehérjét egy csipet sóval verjék fel kemény habbá.
Az első két tál tartalmát keverjék össze, majd lassan keverjék hozzá a felvert tojáshabot. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.
Kiskanál segítségével a tésztából formáljanak kerek piskótákat közvetlenül a sütőpapíron.
Tegyék a piskótát az előmelegített sütőbe, majd süssék 160-170 °C-on 10-12 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom.A 3 tojássárgáját beleraktam, a foszfátmentes sütőport 1 evőkanál citromlèben felpezsegtettem.