KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 321 kcal
  • 7 g fehérje
  • 17 g zsír
  • 31 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

10 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 175 °C-ra.

2

A lisztet, a zabpelyhet a felolvasztott vajat (vagy olajat), a joghurtot és a tojást keverje össze egy nagyobb tálban.

3

Gyúrja össze a tésztát, és nyújtsa ki két vékony szeletre.

4

Egy tálban keverje össze a reszelt almát, az apróra vágott diót, a mazsenát, a fahéjat és a mézet, és a keverékkel szórja meg mindkét tésztalapot.

5

Tekerje össze a tésztát, a két végét hajtsa be a rétes alá, és kenje be az egészet a másik, felvert tojással.

6

Tegye a rétest a 165–175 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 25-30 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Brožová
02. április 2024

Kiváló rétes! A mézet kihagytam és az almának köszönhetően kellően édes, csak tálalás előtt tettem bele egy kis cukrot. Persze nem utoljára sütöttem! 😋

Automatikus fordítás

Értékelések_1271072
6vqhts898zprivaterelayappleidcom
18. november 2023

A legjobb rétes tészta. Szóval még a leveles is nagyszerű! De ezt szeretem

Automatikus fordítás

Andy Kváčová
22. október 2023

Nagyon jó az íze és még mindig egészséges 👍

Automatikus fordítás

Értékelések_1291924
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit