
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 175 °C-ra.
A lisztet, a zabpelyhet a felolvasztott vajat (vagy olajat), a joghurtot és a tojást keverje össze egy nagyobb tálban.
Gyúrja össze a tésztát, és nyújtsa ki két vékony szeletre.
Egy tálban keverje össze a reszelt almát, az apróra vágott diót, a mazsenát, a fahéjat és a mézet, és a keverékkel szórja meg mindkét tésztalapot.
Tekerje össze a tésztát, a két végét hajtsa be a rétes alá, és kenje be az egészet a másik, felvert tojással.
Tegye a rétest a 165–175 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 25-30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Volt egy kis gondom a tésztával, túlságosan szakadt, ezért adtam hozzá egy kis vizet. A töltelékhez 500 g almát és két nagy kanál túrót használtam. Kiváló ízű.
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
Kompakt tészta, gyönyörűen kigördül, finom a töltelék. Összességében kiváló 🙂
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Kiváló!!!!Kókuszolaj helyett vajat használtam. A teszt szépen működik, nem törik. Biztosan sütni fogom még!!!
Automatikus fordítás cseh nyelvről