![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 175 °C-ra.
A lisztet, a zabpelyhet a felolvasztott vajat (vagy olajat), a joghurtot és a tojást keverje össze egy nagyobb tálban.
Gyúrja össze a tésztát, és nyújtsa ki két vékony szeletre.
Egy tálban keverje össze a reszelt almát, az apróra vágott diót, a mazsenát, a fahéjat és a mézet, és a keverékkel szórja meg mindkét tésztalapot.
Tekerje össze a tésztát, a két végét hajtsa be a rétes alá, és kenje be az egészet a másik, felvert tojással.
Tegye a rétest a 165–175 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 25-30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló rétes! A mézet kihagytam és az almának köszönhetően kellően édes, csak tálalás előtt tettem bele egy kis cukrot. Persze nem utoljára sütöttem! 😋
Automatikus fordítás
A legjobb rétes tészta. Szóval még a leveles is nagyszerű! De ezt szeretem
Automatikus fordítás
Nagyon jó az íze és még mindig egészséges 👍
Automatikus fordítás