
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 175 °C-ra.
A lisztet, a zabpelyhet a felolvasztott vajat (vagy olajat), a joghurtot és a tojást keverje össze egy nagyobb tálban.
Gyúrja össze a tésztát, és nyújtsa ki két vékony szeletre.
Egy tálban keverje össze a reszelt almát, az apróra vágott diót, a mazsenát, a fahéjat és a mézet, és a keverékkel szórja meg mindkét tésztalapot.
Tekerje össze a tésztát, a két végét hajtsa be a rétes alá, és kenje be az egészet a másik, felvert tojással.
Tegye a rétest a 165–175 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 25-30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jól sikerült, a tésztával nagyon jól lehet dolgozni, sütés után is nagyon ízlik. Az alma mennyiségét szemenként csökkentettem, kevésbé édesítettem, majd cikóriaszirup leöntésével korrigáltam, ami beázott a tésztába. Mindenkinek nagyon tetszett.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
****"
Automatikus fordítás cseh nyelvről