KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 175 °C-ra.

2

A lisztet, a zabpelyhet a felolvasztott vajat (vagy olajat), a joghurtot és a tojást keverje össze egy nagyobb tálban.

3

Gyúrja össze a tésztát, és nyújtsa ki két vékony szeletre.

4

Egy tálban keverje össze a reszelt almát, az apróra vágott diót, a mazsenát, a fahéjat és a mézet, és a keverékkel szórja meg mindkét tésztalapot.

5

Tekerje össze a tésztát, a két végét hajtsa be a rétes alá, és kenje be az egészet a másik, felvert tojással.

6

Tegye a rétest a 165–175 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse 25-30 percig.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

hezkyf1@gmail.com
02. február 2023

Zuzana Zakova
01. február 2023

Nagyon jól sikerült, a tésztával nagyon jól lehet dolgozni, sütés után is nagyon ízlik. Az alma mennyiségét szemenként csökkentettem, kevésbé édesítettem, majd cikóriaszirup leöntésével korrigáltam, ami beázott a tésztába. Mindenkinek nagyon tetszett.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Barbora Zemanová
15. január 2023

****"

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit