
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt hevítse 180°C-ra.
Keverjen egy tálban egy sima masszát a muffin hozzávalóiból.
Öntse a masszát a 12 muffin formába és tegye be a sütőbe. Süsse 170-180 °C-on 20 percig.
Közben készítse el a mázat. Gőz fölött olvassza meg a csokoládék, majd hagyja kihűlni 5 percig.
Keverje össze a tofut, mézet, tejet és vanilíia kivonatot egy kézi mixerrel.
A kihűlt csokoládét adja hozzá a keverékhez és vegyítse össze. Ha a máz túl sűrű, hígítsa tejjel.
Vegye ki a muffinokat a sütőből és hagyja őket kihűlni. A muffinokat egy habzsák segítségével díszítse ki a mázzal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A krém kiváló, nagyon szeretem a tofut ebben a változatban. De maga a torta nem sok. :(
Automatikus fordítás
Magukat a muffinokat mindenképpen finomítani kellene, mert szárazak és nem édesek. Hozzáadtam még 50 ml tejet, de nem sokat segített. A krém kiváló!
Automatikus fordítás