
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverje össze a zabpelyhet, a tönkölylisztet, a kókuszt és a sütőport.
Egy másik tálban keverje össze a kókuszolajat, a mézet és a vanília kivonatot.
Tegye a lisztkeverékhez, majd gyúrja össze az egészet tömörre.
Formázzon a tésztából 12 egyforma golyót, tegye őket az előkészített sütőlapra, majd mindegyiket nyomja le kissé egy pohár aljával vagy a tenyerével.
Tegye a sütőlapot a sütőbe, és süsse a kekszet aranybarnára, úgy 12 percig 170 °C-on.
A megsült kekszet hagyja kihűlni, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A sütik finomak és ropogósak. Fahéjat, méz helyett eritritet és darált diót, mogyorót tettem a tésztába. Üdvözlettel 🤗
Automatikus fordítás
Nagyon jó, csak nádcukor helyett eritritet és fahéjat teszünk bele 👍👍
Automatikus fordítás
Nagyszerűek! csak igazán édesítőszert kell hozzáadni. Juharszirupot használtam, és kétszer annyit, mint a receptben.
Automatikus fordítás