KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Szűrje le a megpuhított kesudiót, majd aprítsa fel a mixerben az élesztővel, sóval, borssal, kakukkfűvel és füstölt parikaporral.

2

A keveréket helyezze egy tiszta konyharuhába és nyomja ki a felesleges vizet.

3

Zsírozzon be egy kisebb kerek tálat és szórja meg a felvágott pekándióval.

4

A kesukeveréket töltse a tálba és hagyja éjszakára a hűtőben.

5

A kesusajtot tárolja a hűtőben.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

75rnjvtjqgprivaterelayappleidcom
03. február 2023

👍😜👍👍👍👍👍

Automatikus fordítás

Miloslav Križan
21. november 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit