KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra.

2

A lisztet, a mandulát és a sütőport keverje össze egy tálban.

3

Tegye hozzá az olajat, a steviát, a tejet és a presszókávét, majd keverje össze.

4

Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt sütőformába (20 cm x 30 cm), majd tegye az előmelegített sütőbe sülni 20–25 percre 160–170 °C-on.

5

Amíg megsül a piskóta, készítse elő a krémet. Turmixolja össze a tofut, a presszókávét, a vanília kivonatot, a mogyoróvajat és néhány evőkanálnyi vizet.

6

A megsült piskótát hagyja kihűlni.

7

A tésztából vágjon ki formával vagy pohárral 12 egyforma körlapot.

8

Egy pohárral vagy süteményformával kivágott lapot kenjen meg tofu krémmel, majd fedje le egy másik kivágott körlappal, és azt is kenje meg krémmel.

9

Így készítsen 6 egyforma adagot, majd tegye kb. 1 órára a hűtőbe.

10

Tálalás előtt minden adagot szórjon meg kakaóval.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Péťa Pat Chvojková
26. augusztus 2022

A tészta olyan, mint a gumi. Ez nem jó. Sajnos - nagy csalódás.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit