![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra. Készítsen elő sütőtálat (20 cm × 25 cm) és bélelje ki sütőpapírral.
Egy tálban keverje össze a tönkölylisztet, a zabpelyhet, a vörösáfonyát, a sütőport és egy csipet sót.
Egy másik tálban keverje össze a tojást, a kókuszolajat az írót és a mézet.
Egyesítse a két tál tartalmát, majd keverje alaposan össze a tésztát.
Öntse a tésztát az előkészített sütőtálba, majd egyenletesen hintse meg szeletelt mandulával.
A sütőtálat helyezze az előmelegített sütőbe és süsse 30–35 percig 180 °C-on.
A kész áfonyás lepényt vágja kockákra, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal