KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.

2

Egy tálban keverjék össze a lisztet, a zabpelyhet, az összeturmixolt zabpelyhet, a fahéjat és a sütőport.

3

Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a mézet, a tejet és a kókuszolajat. Egyesítsék a két tál tartalmát és alaposan keverjék össze csomómentesre. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.

4

A tésztából vizes kanál segítségével formáljanak 5 egyforma, kör alakú formát, majd tegyék a sütőlapra. Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe, és süssék 180-190 °C-on 12 percig.

5

Amíg sül a tészta, keverjék össze a ricottát, a túrót és a mézet. Vegyék ki a tésztát a sütőből és hagyják kihűlni.

6

A kihűlt tésztalapokat kenjék meg a töltelék ¾ részével, egymásra rakva a lapokat, majd az utolsó lap tetejét és a torta oldalát is kenjék meg a töltelékkel. Végül a marlenka oldalát és tetejét fedjék be darált dióval. Tálalás előtt tegyék a marlenkát legalább egy órára a hűtőbe.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Teresa Sztengert
12. december 2022

szuper

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

Alžběta Janečková
30. október 2022

Az íze jó, de a fizetések elég merevek. Nem tudom hol hibáztam.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Anežka Knapová
20. szeptember 2022

Nagyon jó. Ricotta helyett mascarponét használtam

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit