Almapüré chiamaggal
- 15 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 130 kcal
- 1 g fehérje
- 1 g zsír
- 27 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hámozza meg az almát, vegye ki a magházát, vágja nagyobb kockákra, majd tegye egy nagyobb fazékba.
2
Öntsön rá vizet legfeljebb 4 cm magasságig, majd forralja fel. Főzze az almát 30 percig közepes lángon, majd hagyja kissé kihűlni.
3
Botmixerrel keverje össze a fazék tartalmát, édesítse mézzel, majd szórja rá a chiamagot.
4
A kész almapürét tegye zárható üvegbe és hűtőben tárolja, legfeljebb 1 hónapig.
5
Ahhoz, hogy az almapüré tovább elálljon, tartósítani kell.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal