KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 490 kcal
  • 16 g fehérje
  • 19 g zsír
  • 62 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

3 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy tálban keverjék össze a lisztet, a finomra reszelt almát, a sütőport, a fahéjat és a csipet sót.

2

Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a vaníliakivonatot, a joghurtot, a mézet és az olajat.

3

Keverjék össze a két tál tartalmát, öntsék hozzá a tejet, majd alaposan keverjék össze.

4

A tésztát kanállal adagolják a gofrisütőbe úgy, hogy ne fusson ki az előre felhevített formából.

5

Csukják be a gofrisütőt, és süssék a tésztát kb. 2-3 percig (a sütési idő eltérhet a gofrisütő típusától függően).

6

A kész gofrit 3 tányérra szétosztva kínálják.

TIPP
A gofrit pompásan kiegészíti a frozen joghurt.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

12345
Jana Balnarová
19. február 2025

Ma készítettem először, teljesen elképesztőek!

Automatikus fordítás

12345
Katka Doubravová
09. február 2025

Szuper recept fincsi👌😊

Automatikus fordítás

Értékelések_1540408
12345
Mísa Pučelíková
10. augusztus 2024

kiváló

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit