
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverjék össze a lisztet, a finomra reszelt almát, a sütőport, a fahéjat és a csipet sót.
Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a vaníliakivonatot, a joghurtot, a mézet és az olajat.
Keverjék össze a két tál tartalmát, öntsék hozzá a tejet, majd alaposan keverjék össze.
A tésztát kanállal adagolják a gofrisütőbe úgy, hogy ne fusson ki az előre felhevített formából.
Csukják be a gofrisütőt, és süssék a tésztát kb. 2-3 percig (a sütési idő eltérhet a gofrisütő típusától függően).
A kész gofrit 3 tányérra szétosztva kínálják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ma készítettem először, teljesen elképesztőek!
Automatikus fordítás
Szuper recept fincsi👌😊
Automatikus fordítás
kiváló
Automatikus fordítás