Almás gofri
- 10 perc
- 9 perc
- Könnyű
- 3 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 490 kcal
- 16 g fehérje
- 19 g zsír
- 62 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Egy tálban keverjék össze a lisztet, a finomra reszelt almát, a sütőport, a fahéjat és a csipet sót.
Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a vaníliakivonatot, a joghurtot, a mézet és az olajat.
Keverjék össze a két tál tartalmát, öntsék hozzá a tejet, majd alaposan keverjék össze.
A tésztát kanállal adagolják a gofrisütőbe úgy, hogy ne fusson ki az előre felhevített formából.
Csukják be a gofrisütőt, és süssék a tésztát kb. 2-3 percig (a sütési idő eltérhet a gofrisütő típusától függően).
A kész gofrit 3 tányérra szétosztva kínálják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló
Automatikus fordítás
Nagyon jó
Automatikus fordítás
Luxus, csak úgy ettünk, minden más nélkül. ajánlom 🙂
Automatikus fordítás