
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálba reszelje le az almát.
Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.
A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.
A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.
A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló. Datolya helyett szilvát tettem.
Automatikus fordítás
Nagyon finom és puha édes kenyér. 10/10 nekem
Automatikus fordítás