KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 79 kcal
  • 2 g fehérje
  • 2 g zsír
  • 13 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

20 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Egy tálba reszelje le az almát.

3

Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.

4

Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.

5

A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.

6

A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.

7

A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

kmitrikovagmailcom
18. augusztus 2024

Kiváló. Datolya helyett szilvát tettem.

Automatikus fordítás

Barbora Honzáková
23. április 2024

Nagyon finom és puha édes kenyér. 10/10 nekem

Automatikus fordítás

Viola Musílková
21. augusztus 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit