
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálba reszelje le az almát.
Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.
A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.
A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.
A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jól sikerült és nagyon ízlett. De honnan tudjam, hogy mennyi egy darab, gramm? LG
Automatikus fordítás német nyelvről
Kiváló és egyszerű. Én szeretem vajjal megkenni. Fele-fele áfonyát és mazsolát teszek bele. És tönköly- és kókuszlisztet kombinált.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
elképesztő ♥ eddig csak banánt készítettem, de a recept kipróbálása után ez lesz az új kedvencünk :) mivel fél órán belül megsült, nem maradt belőle semmi :D
Automatikus fordítás szlovák nyelvről