![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálba reszelje le az almát.
Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.
A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.
A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.
A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom és puha édes kenyér. 10/10 nekem
Automatikus fordítás
Nagyon jól sikerült és nagyon ízlett. De honnan tudjam, hogy mennyi egy darab, gramm? LG
Automatikus fordítás