KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Egy tálba reszelje le az almát.

3

Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.

4

Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.

5

A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.

6

A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.

7

A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Barbora Honzáková
23. április 2024

Nagyon finom és puha édes kenyér. 10/10 nekem

Automatikus fordítás

Viola Musílková
21. augusztus 2023

sinaboettcher55@gmail.com
20. december 2022

Nagyon jól sikerült és nagyon ízlett. De honnan tudjam, hogy mennyi egy darab, gramm? LG

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit