KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Egy tálba reszelje le az almát.

3

Az almához tegye hozzá az apróra vágott datolyát, a vörösáfonyát, a mézet, a tojást és a kókuszolajat, majd keverje össze.

4

Egy másik tálban keverje össze a lisztet a sütőporral és a mézeskalács fűszerrel.

5

A két tál tartalmát joghurt hozzáadásával egyesítse.

6

A kész tésztát öntse sütőpapírral kibélelt kenyérformába, és 180–190 °C-on süsse 40–50 percig.

7

A kihűlt kenyeret szeletelve tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

sinaboettcher55@gmail.com
20. december 2022

Nagyon jól sikerült és nagyon ízlett. De honnan tudjam, hogy mennyi egy darab, gramm? LG

Automatikus fordítás német nyelvről

Danča Müllerová
12. november 2022

Kiváló és egyszerű. Én szeretem vajjal megkenni. Fele-fele áfonyát és mazsolát teszek bele. És tönköly- és kókuszlisztet kombinált.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Dominika Horvathova
16. október 2022

elképesztő ♥ eddig csak banánt készítettem, de a recept kipróbálása után ez lesz az új kedvencünk :) mivel fél órán belül megsült, nem maradt belőle semmi :D

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit