
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170 °C-ra.
Válassza szét két tálkában mind a négy tojás sárgáját és fehérjét.
A sárgájához keverje hozzá a mákot, túrót, almát, mézet, sütőport, a vanília kivonatot és a csipet sót.
A fehérjét verje fel kemény habbá, majd óvatosan keverje a tésztához.
A tésztát tegye sütőpapírral bélelt sütőtálba (20x20 cm).
Tegye a sütőbe, majd süsse 160-170 °C-on 60 percig.
Szeletelje fel 16 egyenlő darabra, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sok...🥺
Automatikus fordítás
Kiválóan megépített sütemény, nyárra is megfelelő. Kevesebb cukrot tettem bele, és még mindig nagyon jó!
Automatikus fordítás