
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először melegítse a sütőt 170 °C-ra, készítsen elő sütőformát (20 cm × 20 cm) és bélelje ki sürőpapírral.
Az ananászt vágja kockára és tegye a mixerbe a tejjel együtt, majd turmixolja finomra.
A keveréket öntse egy nagyobb tálba, keverje hozzá a tojást, a cukrot és egy csipet sót. Majd keverje bele a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, és adja hozzá a polentát. A keveréket keverje csomómentesre és töltse a sütőformába.
Süsse 20–25 percig 170–175 °C-on, majd hagyja a formában, szobhőmérsékleten kihűlni (2 óra).
Ha kihűlt a tészta, egy kislábasban forraljon fel 120 ml vizet. Addig egy közepes tálba öntse bele a tejszínt. Amint felforrt a víz, tegye takarékra a lángot és tegye bele az agaragart. Keverje még kb. 30 másodpercig, majd öntse a keveréket a tejszínhez. Alaposan keverje össze, majd öntse a megsült ananászos sütemény tetejére.
A tortát ezután tegye legalább 4 órára a hűtőbe (legjobb egész éjszakára).
Tálalás előtt csöpögtessen rá olvadt csokoládét, várja meg, amíg a csoki megderned (kb. 10 perc), azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, rugalmas, biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó 😉👍
Automatikus fordítás
Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!
Automatikus fordítás
Nem sok. A tésztában lévő ananász kicsit megkeseredett. Nem teszem újra.
Automatikus fordítás