
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.
Egy nagyobb tálban villával nyomják össze a banánt, adják hozzá a kókuszolajat, a mézet és a tojást, majd keverjék össze.
Tegyék bele a többi hozzávalót is: a tönkölylisztet, fahéjat, tejet, sütőport és a csipet sót, majd alaposan keverjék össze valamennyit.
Az őzgerincformát (25-30 cm × 10 cm) béleljék ki sütőpapírral, majd öntsék bele a tésztát.
A másik banánt hosszában vágják félbe, és tegyék a tészta tetejére.
A tésztával megtöltött formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 165-175 °C-on 40-45 percig.
A megsült kenyeret hagyják kissé kihűlni, azután tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A receptben leírt mennyiségekkel kevertem ki a tésztát, de kevesebb liszt is elég lett volna.
jó
Automatikus fordítás